Úvod Luxus Šperky Pasquale Bruni na 74. Mezinárodním filmovém festivalu v Benátkách
LuxusŠperky

Šperky Pasquale Bruni na 74. Mezinárodním filmovém festivalu v Benátkách

27
VENICE, ITALY - SEPTEMBER 05: Marica Pellegrinelli walks the red carpet ahead of the 'mother!' screening during the 74th Venice Film Festival at Sala Grande on September 5, 2017 in Venice, Italy. (Photo by Dominique Charriau/WireImage)

V této fantastické kolekci inspirované cizími místy, odkud pocházejí ty nejvzácnější drahokamy, Pasquale Bruni představuje své know-how z téměř čtyřiceti let působení na italském poli šperkařského řemeslného umění.

Krásnou tvář modelky a herečky Maricy Pellegrinelli ozdobily náušnice z kolekce Vento Atelier, drahocenný klenot v podobě dvou tanzanitů ve tvaru kapky obklopených listy z bílých diamantů a image003modrých safírů. Prsteny z kolekce Tramonty Segreti pak celkový look jen doplnily.Vzácné lístky Giardini Segreti, ikonické kolekce Pasquale Bruni, jsou obohaceny okouzlujícím půvabem s hlavním protagonistou v podobě neodolatelného kouzla barvy.

Oslava ženy a přírody

Tanzanity v sofistikované modré barvě se smyslnou purpurovou nuancí téměř sametově zakrývají v západu slunce barevné lístky, odstíny modré se rozplývají v čistotě bílého zlata a diamantů a na šperku tak vytvářejí drahocennou až zasněnou auru. „V kolekci Giardini Segreti se listy stávají květinami, vznešenými jako křídla motýlů, v neustálé metamorfóze přírody,“ říká Eugenia Bruni, tvůrčí ředitelka značky Pasquale Bruni.

image011Šperky pro božstvo

Černobílý šperkařský model pro svou promenádu na červeném koberci zvolila Irka Stella Maxwellová. Vzácný drahokam z bílého zlata, onyxu a černobílých diamantů. Náušnice Sissi a prsteny Giardini Segreti pak fungují jako stylový doplněk, synonymum elegance a ženskosti.

Španělská modelka Sita Abellan na sobě měla drahocenný květinový náhrdelník věnovaný fascinující a image007záhadné královně Nefertiti. Kapky barvy hluboké modře londýnského Topazu zářily uprostřed lotosových květů bílých diamantů. Tento královský náhrdelník vhodný pro božstvo skvěle doplňuje náušnice a královský prsten, jehož centrální drahokam je usazen v lotosovém diamantovém květu. Klenot s jedinečným a tajemným charakterem je ideálním doplňkem nádherného oblečení, které modelka předvedla na červeném koberci. Prsteny Giardini Segreti pak na rukou Sity pak vytvořily vzácnou zahradu z bílého zlata a diamantů.

Choker Ghirlanda 70' e orecchini Sissi_Stella Maxwell Sensual Touch e Giardini Segreti_Stella MaxwellBon Ton_Sita AbellanTramonti Segreti_Marica PellegrinelliAtelier Vento Tanzania_Marica Pellegrinelli Giardini Segreti_Sita Abellan

Populární články

Související články

AmbasadořiŠperky

Natálie tančí s Kubistik

Romantickému vzezření šperků, na které jsme povětšinou zvyklí, se vymyká kolekce Kubistik...

KnihyŠperky

Granatus Bohemicus: Co vše bychom měli vědět o českých granátech

Řeč je o nerostech, jedinečných červených kamenech, které patří mezi nejstarší známé...

HodinkyLuxusSpolečnost

Značka HUBLOT uspořádala slavnostní večer Hublot Sapphire Night

Švýcarská hodinářská značka Hublot uspořádala pro své přátelé a významné klienty slavnostní večer...

NákupyŠperky

Kampaň značky Tous s Emmou Roberts je tu!

Slavnostní období se blíží a všichni hledají ten perfektní dárek. Tous to...