Úvod Luxus Geometrie ve šperku
LuxusŠperky

Geometrie ve šperku

27

Designy v provedení z kovů v různých odstínech s inovativně broušenými kameny jsou kombinovány do podoby ohromující nové řady šperků s geometrickými tvary. 

396209CZ_CMYK

Nová řada šperků Geometrický žár značky Pandora staví na odiv invenci a brilantnost a oživuje tradiční řemeslné dovednosti, díky nimž vznikají elegantní a hranaté nové tvary, které vzdávají hold šperkařskému umění a maximalistickému přístupu ke stylu. Fascinující koktejlové prsteny v několika velikostech obsahují kameny vybroušené do luxusního osmihranného tvaru – používáme novou techniku, která kombinuje klasický luxusní výbrus s osmihrannými stranami, což zvýrazní třpyt a zářivost každého kamene. Klasicky vyhlížející kousky jsou dozdobené gloriolami z menších kamínků a doplněné odpovídajícími peckovými náušnicemi a přívěsky na řetízek, které lze nosit dohromady nebo zvlášť, protože vždy dosáhnete maximálního účinku.

196210CZ_CMYK

Přívěsky v podobě ostrých čtverců a hladkých knoflíků jsou nabízeny v provedení ze tří různých kovů – sterlingového stříbra, 14k zlata a kovu Pandora Rose – a osazené průsvitnými kameny, narůžovělým křišťálem a doplněné charakteristickými vyřezávanými srdíčky. Díky kombinaci grafických geometrických tvarů se strukturou a třpytem jsou tyto výrazné, ale přesto ženské kousky dokonalé pro vytvoření aury opulentního stylu.

Populární články

Související články

AmbasadořiŠperky

Natálie tančí s Kubistik

Romantickému vzezření šperků, na které jsme povětšinou zvyklí, se vymyká kolekce Kubistik...

KnihyŠperky

Granatus Bohemicus: Co vše bychom měli vědět o českých granátech

Řeč je o nerostech, jedinečných červených kamenech, které patří mezi nejstarší známé...

HodinkyLuxusSpolečnost

Značka HUBLOT uspořádala slavnostní večer Hublot Sapphire Night

Švýcarská hodinářská značka Hublot uspořádala pro své přátelé a významné klienty slavnostní večer...

NákupyŠperky

Kampaň značky Tous s Emmou Roberts je tu!

Slavnostní období se blíží a všichni hledají ten perfektní dárek. Tous to...