Úvod Krása a zdraví Looky světových modelek z Paris Fashion Week 2017
Krása a zdravíTrendy zdraví a krásy

Looky světových modelek z Paris Fashion Week 2017

26

Na přelomu září a října se ve francouzské módní metropoli konal další ročník Fashion Weeku, kde nesměla chybět ani francouzská značka kosmetiky L´Oréal Paris. Podívejte se s námi na vybrané looky modelek z celého světa a naučte se, jak si je vytvořit sama na sobě.

Přečtěte si, jak si tuto jedinečnou akci užila make-up artist značky L´Oréal Paris Renata Zelinková: „Na pařížském Fashion Weeku se to modelkami jen hemžilo. Mezi světově známými tvářemi se objevily i známé herečky a přehlídku si náramně užívaly, make-upy byly nepřehlédnutelné. Výrazné barvy v temných bordó odstínech, mnoho třpytek a lesku v líčení dominovalo přehlídce a naopak dalo vyniknout stylově zajímavým neformálním, artovým a boho make-upům.“

bpalvinBarbara Palvin

Dokonale sjednocená pleť maďarské modelky Barbary Palvin nechává vyniknout výrazně tmavým rtům a ostrým a precizním očním linkám, které jsou hlavním prvkem celého looku. Hydratační make-up True Match dokonale splyne s tónem pleti a vytvoří dojem sametové pleti. V případě, že máte podobný podtón pleti jako Barbara, nejlépe vám sedne odstín 2R Vanille Rose. Na kruhy pod očima a drobné nedokonalosti použijte korektor True Match The One v podobném odstínu (2N Vanille). Svůj pohled prohloubíte perfektní linkou s ostrými hranami za pomoci Superliner Ultra Precision a nové řasenky Paradise Extatic pro nebeský objem a oslňující délku vašich řas. Temně červených rtů s matným finišem docílíte se rtěnkou Color Riche Matte v odstínu 430. Vlasům dopřejte extra silnou fixaci s lakem na vlasy Elnett pro dlouhotrvající objem.

„Tento look typicky ukazuje na odkaz punkových osmdesátek. Make-up je výrazný, ale strohý. Silné linky vytvářejí oči kočičího tvaru. Sametový světlý make-up podtrhuje kontrast tmavých rtů v matu. Dokonalá symbióza.“ dodává Renata Zelinková, make-up artist L´Oréal Paris.

Bianca Baltibbalti

Chcete vypadat stejně oslnivě a přirozeně jako italská kráska Bianca Balti? Svou pleť zbytečně nezatěžujte a použijte True Match Minerals make-up v kombinaci s korektorem True Match The One. Lehká textura pudrového make-upu s aktivními minerálními složkami dodá vaší pleti zdravý sjednocený vzhled, aniž by ucpával póry nebo se usazoval v jemných vráskách. Pro neutrální podtón pleti, jako u Biancy, doporučujeme kombinaci odstínů 6N pudrového make-upu a 3N Beige Creme tekutého korektoru, které zafixujte transparentním pudrem True Match Minerals ze stejné řady. Přirozený look zakončete úpravou obočí pomocí Brow Artist Maker v odstínu 04 Dark a své kadeře zkroťte Elseve Hedvábným olejem na všechny typy vlasů a lakem na vlasy Elnett pro suché a poškozené vlasy.

dkroetzDoutzen Kroes

Look modelky pocházející z Nizozemska, Donutzen Kroes, je charakteristický výrazným, kočičím líčením očí a svůdnými rty v přirozeném nude odstínu. Začněte sjednocením pleti make-upem True Match v odstínu 4N, který perfektně splyne s jejím podtónem. Kombinace mono očních stínů Color Riche v odstínu 502 Lumiere, oční linky s ultra precizním hrotem Superliner Perfect Slim a nebeské řasenky Paradise Extatic vám vykouzlí stejně neodolatelný pohled jako Donutzen, rty přetřete rtěnkou Color Riche Matte v odstínu 103. Na závěr zafixujte přirozeně vypadající vlny lakem na vlasy Elnett pro barvené vlasy.

Luma Grothelgrothe

Exotická kráska původem z Brazílie je představitelkou odvážného looku v růžových odstínech. Pokud jste podobný typ jako Luma, budete potřebovat make-up True Match v odstínu 24 Vanille Rose, na oči a lícní kosti naneste Infaillible Blush Paint Stick v odstínu Fuchsia Fame. Střed tváře projasněte korektorem True match Touche Magique v odstínu Natural Beige a rty vyplňte tekutou dlouhotrvající rtěnkou Infaillible Lip Paint v odstínu 103 Fuchsia Wars. Hotový make-up zafixujte Infaillible fixačním sprejem a vlasům dodejte tvar s lakem na vlasy Elnett pro dlouhotrvající objem.

tblondeauThylane Blondeau

Posledním, neméně dokonalým lookem je romatický make-up francouzské modelky Thylane Blondeau. Základem jsou oči v růžových odstínech, které snadno napodobíte s paletkou očních stínů Color Riche La Palette Nude Rose. Neméně důležité jsou rozjasněné narůžovělé tváře, kterých dosáhnete s tvářenkou True Match v odstínu 120 a rozjasňovačem True Match v odstínu 101, stejně jako upravené obočí díky Brow Artist Makeru v odstínu 04 Dark. Celkový look už doplňte pouze rtěnkou Color Riche.

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Trendy zdraví a krásyWellness

Lázeňská sezóna 2021 zahájena!

Jako v ostatních případech, i světově proslulé Mariánské Lázně do toho svátku zdraví...

Krása a zdravíTrendy zdraví a krásyWellness

Nechte se hýčkat

Hotel Mandarin Oriental, Prague nabízí ve svém SPA exkluzivní světoznámou britskou kosmetiku značky...