Úvod Móda Dubajská AAVVA má za sebou první módní přehlídku
MódaNávrháři

Dubajská AAVVA má za sebou první módní přehlídku

27

Přední dubajská značka AAVVA představila svou nejnovější kolekci SS18 na vůbec první exkluzivní módní přehlídce značky ve Spojených arabských emirátech, která se konala v sídle společnosti v Dubai Design District. A rozhodně se bylo na co dívat.

Nová kolekce La Vie En Rose Remix představující 60 úchvatných kousků byla inspirována hitem „La Vie En Rose“ slavné francouzské šansonierky Édith Piaf v kombinaci s erou pop artu v 60. letech, kterým se duo designérů často inspiruje. Kolekce SS18 poodhaluje silné umělecké zázemí designérů kombinací architekturu, umění a módu. Z materiálů dominoval tyl, šifon a třpytivá organza v kombinaci s pro designérské duo typické střihy, vzory s barevným nádechem s kousky inspirovanými pop artem.

AAVVA_SS18_Look22_Walk_1_preview AAVVA_SS18_Look20_Walk_1_preview AAVVA_SS18_Look19_Walk_1_preview AAVVA_SS18_Look14_Walk_1_preview AAVVA_SS18_Look13_Walk_1_preview AAVVA_SS18_Look11_Walk_1_preview AAVVA_SS18_Look10_Walk_1_preview AAVVA_SS18_Look7_Walk_1_preview AAVVA_SS18_Look6_Walk_1_preview AAVVA_SS18_Look5_Walk_1_preview AAVVA_SS18_Look4_Walk_1_preview AAVVA_SS18_Look3_Walk_1_preview AAVVA_SS18_Look2_Walk_1_preview

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...