Úvod Společnost Vášeň Honzy Kořínka
Společnost

Vášeň Honzy Kořínka

26

Kadeřník Honza Kořínek představil trendy pro jaro a léto 2018 ve své nejnovější kolekci Passion. Toto slovo „vášeň“ totiž nejlépe vystihuje Honzův vztah ke kadeřnickému umění. Svou první kolekci roku 2018 představuje v pestrých barvách, kombinacích klasických, jednoduchých vlasových stylingů a kombinuje je s extravagantními prvky.

aneta-kaltov-passion-hair-studio-honza-konek-1

Ve vlasové kolekci Passion jsou jednoznačným pojítkem květiny. Objevují se v různých podobách na všech fotkách. „Miluji čerstvé, krásné a voňavé květy. Jejich vůně, tvar a barevnost mě inspirují. Proto jsem se rozhodl je letos hodně zapojit i do své práce,“ vysvětluje Honza Kořínek.

Různorodé trendy

Podle něj budou trendy různorodé – od rovných vlasů, přes krátké střihy, vlny, až do velmi nedbalého messy vzhledu. „Jaro a léto 2018 budou nespoutané,aneta-kaltov-passion-hair-studio-honza-konek-2voňavé a hravé. A takové inspirace jsem tvořil i já. Baví mě, že se nám všechny různé trendy podařilo ukázat na jediné modelce, a díky tomu je vidět ta variabilita a pestrost,“ popisuje svou práci oblíbený kadeřník Honza Kořínek. Dodává ale, že nestárnoucím trendem, který nikdy neomrzí, jsou zdravé, krásné, lesklé vlasy a precizní střih. „Trendy by měly být inspirací, ne modlou. Stále by na prvním místě měly zůstat klientky a jejich přání, touhy a jejich krásné vlasy,“ říká Honza Kořínek.

Umění a výzva

aneta-kaltov-passion-hair-studio-honza-konek-5

Pestrost kolekce Passion dokazuje i mnoho různých vlasových stylingů, které prochází napříč celým spektrem různých stylů. Honzovi se do kolekce podařilo zapojit například i netradiční použití vlasových sponek, které v jednom z účesů přiznává a používá je jako ozdobu. Ukazuje, že i obyčejný culík může působit honosně, nebo že si ženy s dlouhými vlasy mohou vyzkoušet chick krátký střih.

Naše práce je hra

„Naše práce je hra, umění, výzva, a když se sejde skvělý tým, je to pak radost. A já mám to velké štěstí, že pracuji s těmianeta-kaltov-passion-hair-studio-honza-konek-6 nejlepšími profesionály a výsledky mého snažení oni skvěle podtrhnou,“ pochvaluje si uznávaný kadeřník Honza Kořínek. Jeho kolekci Passion rozzářily i netradiční květinové šaty z dílny květinového ateliéru Provoní. „Markéta s Janou nám vytvořily část nádherných stylingů, ke kterým byla radost vytvářet vlasové kreace,“ uzavírá Honza.

aneta-kaltov-passion-hair-studio-honza-konek-8 aneta-kaltov-passion-hair-studio-honza-konek-13 aneta-kaltov-passion-hair-studio-honza-konek-12 aneta-kaltov-passion-hair-studio-honza-konek-11 aneta-kaltov-passion-hair-studio-honza-konek-10 aneta-kaltov-passion-hair-studio-honza-konek-9

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

SpolečnostUmění

Za jedinečnou krásou vitráží…

…  se můžeme vydat koncem měsíce září na Karlovarsko, do obce Lubenec...

DivadloHudbaKnihySpolečnostUmění

Ocenění nositelů dobré nálady

V mediální smršti kolem letošního ročníku Thálie, udělované od roku 1994 Hereckou asociací...

Společnost

Neuvěřitelná výdrž Jiřího Suchého

V roce 1931 u nás ještě vládl jako prezident Tomáš Garrigue Masaryk, v Duchcově...