Úvod Móda Radost z jara a hraní i v dešti
MódaNákupy

Radost z jara a hraní i v dešti

27

Čvachtat se v kalužích a prohánět se po chodníku nebo zahradě v dešti už bude od teď jen plné radostného výskání. Objevte stylovou australskou značku Penny Scallan a její designové doplňky, které padnou do oka vám i vašim dětem, a navíc usnadní život.

Vyberte si deštníky, holínky, pláštěnky, batohy, cestovní tašky, kloboučky, peněženky a další výbavu v jednom z výrazných vzorů a zářivých barev a nechte bez obav malé dobrodruhy objevovat svět.

Mimmo.cz_Penny Scallan Design_Plastenka 1790 Kc, holinky 950 Kc, destnik 540 Kc-image

Kromě krásného designu mají výrobky vychytávky, které určitě oceníte. Jsou velmi pohodlné na nošení a díky velkým úchopům zipů i drobné dětské prstíky snadno rozepnou a zapnou bundu či batoh. Vnitřek každého batohu má omyvatelnou podšívku. Část kolekce je vyroben ze stoprocentní bavlny je opatřena povrchovou úpravou proti promočení. Žádný z produktů neobsahuje látku BPA.

Mimmo.cz_Penny Scallan Design_skolni lunchbox - 790 Kc

Jednotlivé kousky můžete kombinovat nebo párovat. Produkty jsou navíc vyrobené tak, aby vydržely tempo s dětmi. Díky praktickým střihům, vysoce kvalitním a odolným materiálům a prověřenému designu se staly oblíbenou součástí každodenního života tisíců rodin po celém světě. Jeden kousek zkrátka nikdy nestačí!

Mimmo.cz_Penny Scallan Design_Plastenka - opicka 1790 Kc Mimmo.cz_Penny Scallan Design_Plastenka - hvezdy 1790 Kc, holinky 950 Kc, destnik 540 Kc Mimmo.cz_Penny Scallan Design_Plastenka - hrusky 1790 Kc, kufrik na obed nebo svacinu tepelne izolovany 790 Kc Mimmo.cz_Penny Scallan Design_Plastenka - ananas, hvezdy 1790 Kc, holinky 950 Kc, destnik 540 Kc Mimmo.cz_Penny Scallan Design_Plastenka - ananas 1790 Kc, holinky 950 Kc, destnik 540 Kc Mimmo.cz_Penny Scallan Design_kloboucek - hvezdy 490 Kc Mimmo.cz_Penny Scallan Design_kloboucek - ananas 490 Kc Mimmo.cz_Penny Scallan Design_holinky - ananas 950 Kc Mimmo.cz_Penny Scallan Design_detsky batoh velky 1490 Kc Mimmo.cz_Penny Scallan Design_destnik ptacci, 540 Kc Mimmo.cz_Penny Scallan Design_cestovni kufr - mesto 1590 Kc Mimmo.cz_Penny Scallan Design_cestovni kufr - hvezdy 1590 Kc Mimmo.cz_Penny Scallan Design_batuzky a lunchboxy od 790 Kc

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

NákupyTéma dne

Jak poznat falešné tenisky a oblečení?

Noční můrou každého, kdo se rozhodne pro pořízení značkových tenisek a oblečení,...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...