Úvod Osobnosti Celebrity Salvatore Ferragamo na novém místě
CelebrityMódaMódní trendyNákupyNávrhářiSpolečnost

Salvatore Ferragamo na novém místě

27

Butik Salvatore Ferragamo v Praze se přemístil a ve spolupráci s Literix Group dostal zcela nový vzhled. Novou adresou obchodu se stalo číslo 6 na slavné Pařížské ulici, kde se nachází většina světoznámých luxusních značek.

Kombinace tradičních a moderních materiálů – hluboce zakořeněná v samotné podstatě značky Ferragamo – činí tento prostor unikátní. Mramor, dřevo, mosaz a ocel jsou kombinovány se zaoblenými tvary lakovaného nábytku z ořechu a barevných hedvábných sametových sedacích souprav. Obchod se rozprostírá na ploše přibližně 160m2 a nabízí dámské i pánské kolekce: kabelky a obuv, kožené a hedvábné doplňky a také ready-to-wear kolekci.

FRH_8254

Módní dům Salvatore Ferragamo oslavil toto významné otevření pražského butiku speciální událostí, #FlowerInvasion, která čerpala inspiraci z bohatství květin a barev kolekce pro Jaro / Léto 2018, v níž jsou klíčovým motivem elegantních dámských doplňků rafinované květinové vzory z Ferragamo archivů. Celý event byl rovněž oslavou jara. Butik se tak stal místem, připomínajícím obrovský květinový trh. Během dne si zákazníci se svým nákupem odnášeli jako dárek speciální květinovou dekoraci, kterou pro ně na místě připravila přední česká floristka. Ve večerních hodinách akce vyvrcholila koktejl party, které se zúčastnilo mnoho hostů, mezi nimiž nechyběly známé osobnosti jako topmodelka Pavlína Němcová, herečky Jana Plodková, Petra Nesvačilová, Sara Sandeva, modelky Aneta Vignerová, Zuzana Stráská, Kateřina Sokolová, zpěvačka Halina Mlynková, moderátorka Petra Svoboda, módní návrhářky Liběna Rochová, Beata Rajská a další.

FRH_9100 FRH_9049 FRH_9019 FRH_8789 FRH_8726 FRH_8703 FRH_8610 FRH_8590 FRH_8567 FRH_8526 FRH_8473 FRH_8449 FRH_8394 FRH_8303

 

 

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

SpolečnostUmění

Za jedinečnou krásou vitráží…

…  se můžeme vydat koncem měsíce září na Karlovarsko, do obce Lubenec...

NákupyTéma dne

Jak poznat falešné tenisky a oblečení?

Noční můrou každého, kdo se rozhodne pro pořízení značkových tenisek a oblečení,...