Úvod Společnost Novinky z pratelného papíru
Společnost

Novinky z pratelného papíru

30

Co nového z pratelného papíru připravila značka Uashmana pro rok 2018? Velkou novinkou jsou kabelky pletené z pruhů pratelného papíru a také 100% veganské kabelky bez kožených doplňků. Nechybí nový batoh s propracovaným vnitřním členěním ani tradiční kabelky v nových barvách.

uashmama 1 (1)

Nejžhavější novinkou je ručně pletená taška Gemma bag z pruhů pratelného papíru. Uvnitř je podšitá plátnem a vybavena praktickými kapsami. Zavírání je na zip. Vyrábí se ve 3 barvách a 2 velikostech.

uashmama 12

Naprostá nutnost na léto? Batůžek Aghi bag, který se ale dá nosit i jako kabelka přes rameno. Je vyrobený z odolného pratelného papíru, zapínání je na zip a cvoček, vnitřek je podšitý plátnem a doplněný o kapsy. Batoh je 100% veganská bez kožených prvků.

uashmama 5

Další 100% veganskou novinkou je kabelka Paris bag, která je celá včetně popruhu vyrobena z pratelného papíru a nemá žádné kožené detaily. Malá kabelka je ideální na drobnosti a díky psaníčkovému tvaru se hodí i na slavnostní příležitosti. Nejnovějším přírůstkem z řady papírových batohů je New York bag. Je pevný, vodotěsný a díky širokému zipu ho otevřete na 180°. Vnitřek je podšitý bavlnou a prakticky členěný. Díky spoustě kapes se tak hodí do práce, ale užijí ho i maminky ke kočárku.

uashmama 16

Skvělou kabelkou na pláž nebo na nákup je Sydney bag. Je vyrobena z pratelného papíru s originálním prostorovým potiskem. Uvnitř má kapsu na zip a je podšitá pevným plátnem. Textilní uši mají madla z pratelného papíru, takže jsou příjemná do ruky. Taška je 100% veganská.

uashmama 7

 

 

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

SpolečnostUmění

Za jedinečnou krásou vitráží…

…  se můžeme vydat koncem měsíce září na Karlovarsko, do obce Lubenec...

DivadloHudbaKnihySpolečnostUmění

Ocenění nositelů dobré nálady

V mediální smršti kolem letošního ročníku Thálie, udělované od roku 1994 Hereckou asociací...

Společnost

Neuvěřitelná výdrž Jiřího Suchého

V roce 1931 u nás ještě vládl jako prezident Tomáš Garrigue Masaryk, v Duchcově...