Úvod Móda Tašky na cesty
MódaMódní trendyNákupy

Tašky na cesty

26

Tak kam to letos bude? Ať se vydáte kamkoli, Uashmama pro vás má tu vhodnou tašku. Boston, New York, Roma, Milano, Sydney, Paris, Capri – to jsou nejen skvělé prázdninové destinace, ale i názvy Uashmama kabelek, se kterými se na cestách určitě neztratíte. Každá je jiná, ale všechny mají jedno společné – jsou praktické, lehké, stylové a na cesty jako stvořené!

Těžko byste hledali praktičtější kousek než je letošní novinka Boston Bag. Díky odpínatelným popruhům je to batoh i taška do ruky, uvnitř má tři kapsy a hlavní zapínaní je na zip. Ocení ho cestovatelé, ale i maminky ke kočárku. Je 100% vaganský, bez kožených prvků.

uashmama 8

Nejen na ostrově Capri si užijete tenhle stejnojmenný batůžek, protože jednoduché pytle na šňůrky z módy nikdy nevyjdou. Batoh Capri z pratelného papíru je prostorný a užijete ho na pláži, na sport i na procházky ve městě.

uashmama 4

Na večerní procházky romantickou Paříží je jako stvořená malá kabelka Paris Bag. Potěší milovníky zvířátek, protože je zcela bez kožených prvků a tedy 100% veganská. S popruhem crossbody ji unosíte přes den, večer odepnete a máte elegantní psaníčko.Kdo byl někdy v New Yorku, tak ví, že batoh je do tohoto města plného života nejlepším parťákem. Batoh New York z pevného pratelného papíru je vodotěsný, podšitý pevnou bavlnou a je plný praktických kapes. Díky možnosti otevřít ho na 180° se ke všem věcem uvnitř dobře dostanete.

uashmama 9

Pro milovnice velkých kabelek je taška Milano. Má klasický a jednoduchý tvar, dvě praktické kožené uši a uvnitř praktické kapsičky na zip. Skvělá na celodenní procházení po Milaně, ale třeba i na nákup. Ať už se vypravíte na proslulou Bondi Beach v Sydney nebo k Máchovu jezeru, praktická taška na věci k vodě se vždycky hodí. Novinka Sydney Bag z pratelného papíru má originální prostorový potisk a platinovou barvu, která je jako druhá bílá – hodí se prostě ke všemu. Uši jsou z pevné bavlny, takže je taška 100% veganská.

uashmama 6

Když do Říma, tak jedině s taškou Roma bag. Ta je v nabídce ve dvou velikostech. Větší je ideální cestovní taškou na prodloužený víkend. Menší má klasickou kabelkovou velikost.Bez pořádně vybavené kosmetické brašničky správná žena ani neopouští dům. Proto má Uashmama v nabídce hned tři velikosti – podle toho, na jak dlouho jedete a kolik toho s sebou potřebujete. Brašnička je z odolného pratelného papíru a zapínání je na zip.

uashmama 14

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

NákupyTéma dne

Jak poznat falešné tenisky a oblečení?

Noční můrou každého, kdo se rozhodne pro pořízení značkových tenisek a oblečení,...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

Módní trendy

Vánoční lucerničky pro radost dětí i dospělých

Jak známo, letitý zvyk zdobení vánočních stromků přišel do českých zemí s největší pravděpodobností...