Úvod Móda Hurá na výlet
MódaMódní trendyNákupy

Hurá na výlet

27

Dobám, kdy děti sdílely zavazadla s rodiči, už naštěstí dávno odzvonilo. Důvod je jednoduchý. Díky široké a kvalitní nabídce je dnes opravdu snadné vybrat perfektní kufřík či batoh pro děti nebo praktickou a krásnou přebalovací tašku pro rodiče.

Mimmo.cz_Pink Linning - THE BEES KNEES kolibrik - prebalovaci taska, cena 2490 Kc-image 1

Stačí si prostě zvolit některý z chytrých designů, který bude ladit s vaším stylem a bude stačit tempu vašich dětí. Místo hádek kvůli nepořádku v jednom obřím kufru se můžete zaměřit na to důležité – společně strávený čas na výletě. Pořiďte dětem to pravé zavazadlo na dovolenou.

Mimmo.cz_Penny Scallan Design_batuzky a lunchboxy od 790 Kc

Je z čeho vybírat! Cestovní kufr Penny Scallan s povrchem odolným proti vodě a poškrábání, dvěma kapsami, kolečky a vysouvací rukojetí udělá z každého dítěte světáckého cestovatele. Šmrnc dodává tomuto zavazadlu výrazný vzor hvězd, k dispozici jsou však i jiné hravé varianty. Sportovněji laděné dobrodruhy možná spíše zláká praktická cestovní taška Penny Scallan. Pevná ucha a odepínatelný a nastavitelný popruh se dobře drží, bavlněné plátno s důkladnou povrchovou úpravou zaručí to, že taška bez úhony přežije například ve stanu na dětském táboře.

Mimmo.cz_Penny Scallan Design_cestovni kufr - mesto 1590 Kc

Podle objemu oblečení a dalších nezbytností můžete mít od stejné značky též střední batoh s několika praktickými kapsami a nastavitelnými popruhy. Naprosto stylovou záležitostí jsou dětské messengery. Délku popruhu můžete jednoduše nastavit, vnitřek lze snadno umýt a kromě přední kapsy se messenger může pochlubit robustními zipy a veselými vzory. Na všechny nezbytnosti se bude hodit též dětská taštička nebo peněženka Penny Scallan, kterou mohou děti kromě kapesného využít také třeba na gumičky a sponky do vlasů nebo samolepky. Ve stejných motivech mohou vaše děti ladit také s kloboučkem Penny Scallan nastavitelným podle obvodu hlavy a chránící před deštěm i sluncem.

Mimmo.cz_JOY XL BLUE STEEL STUDD_kozeny prebalovaci batoh, cena 8990 Kc-image

A co ti nejmenší, kteří jsou ještě na batohy malí? I tady naleznete mnoho elegantních řešení. Vyzkoušejte například praktickou přebalovací tašku ke kočárku PacaPod se systémem 3v1, kterou můžete nově nosit také jako batoh. Luxusní tašky a batohy KeriKit v sobě snoubí chytré řešení a styl, takže se bezvadně hodí třeba na procházky městem. Osobitá značka Pink Lining pracuje s funkčností, smyslem pro detail a hravou estetikou. Její tašky poznáte na první pohled podle křiklavě růžové podšívky.

Pink Lining, Edition 1 2018.

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

NákupyTéma dne

Jak poznat falešné tenisky a oblečení?

Noční můrou každého, kdo se rozhodne pro pořízení značkových tenisek a oblečení,...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

Módní trendy

Vánoční lucerničky pro radost dětí i dospělých

Jak známo, letitý zvyk zdobení vánočních stromků přišel do českých zemí s největší pravděpodobností...