Úvod Luxus Attrape-Rêves Louise Vuittona
LuxusNávrháři

Attrape-Rêves Louise Vuittona

27
Objevitelská csta ke vzdáleným horizontům může vést k nečekaným i kouzelným zážitkům. Polární záře rozprostírající se nad lávovou pouští. Mrak světlušek vznášející se v tropickém pralese. Roj meteoritů padající jako déšť na mořskou hladinu. Takové vzácné a fantastické chvilky se vám navěky zapíšou do paměti. Jacques Cavallier Belletrud, mistr parfumér značky Louis Vuitton, fascinován stopami těchto prchavých a vzácných okamžiků, přemýšlel, jak si je uchovat navždy. A „vysnil si“ úchvatnou vůni: radostný parfém, který ve vás probudí všechny smysly a je oslavou naší schopnosti nechat se okouzlit. 
ATTRAPE-REVES_INGREDIENTSsmallZachytit nezachytitelné. Zvěčnit přírodní zázraky, o nichž sníme. Na své cestě zhmotnit sny o expedicích do dalekých krajin, parfumér Jacques Cavallier Belletrud nalezl olfaktorní směr pro svoji novou vůni: Attrape-Rêves. Taková kompozice se nikdy nespokojí s konvenční krásou. Potřebuje explozivní siláž – energickou, stejně jako překvapivou. Inspirován euforií, kterou člověk cítí, když sleduje padající hvězdy, mistr parfumér se nechal vést květem afrického kakaovníku v jeho nejčistší podobě. Surovina, která prochází zpracováním v Grasse, odkrývá svůj regresivní, animální charakter. ATTRAPE-REVES 100ML
K vzdušnému květu kakaovníku přidal pugét pivoněk – delikátních květů s tisíci okvětních lístků, s výrazným svěžím aspektem. Tuto kombinaci pak ještě umocnil lehkým akcentem patchoulolu, modernizované esence pačuli. Ale spokojit se s klasickou gurmánskou vůní? Ani náhodou! Skladatel vůní úplně mění směr a vrhá na scénu liči a esenci z turecké růže, které dohromady vytvářejí dojem nečekané a čistokrevné elegance.
Nechybí ani zázvor a bergamot – klasické mocnitele chuti, které zvýrazňují kontrasty a svěžest obsaženou v parfému. „Každá ze složek hraje svůj part bez toho, že by zastiňovala ostatní,“ vysvětluje Jacques Cavallier Belletrud. „Je to dialog mezi vzácnými složkami, které teoreticky nemají důvod být v jednom prostoru. Ale na kůži se rozhovoří, propojují, narážejí na sebe a strhávají na sebe pozornost.“ Parfém Attrape-Rêves je vůně, které si nelze nevšimnout, majestátní oslava kouzla a sil, jimž vděčí za svoji existenci.

Populární články

Související články

HodinkyLuxusSpolečnost

Značka HUBLOT uspořádala slavnostní večer Hublot Sapphire Night

Švýcarská hodinářská značka Hublot uspořádala pro své přátelé a významné klienty slavnostní večer...

LuxusŠperky

Chanel představuje novou kolekci šperků COCO CRUSH

Kolekce, v níž najdeme jednoduché prsteny a náramky, je inspirování pro Chanel...

HodinkyLuxusŠperky

Ella Balinska, Nová ambasadorka Panthère de Cartier

Odhodlaná a svobodomyslná herečka Ella Balinska se připojuje ke klanu silných žen...

LuxusMódaMódní trendy

Originální botky? Jedině od Chanelu!

Také byste si daly, milé dámy, líbit, botky z kolekce Cruise collection...