Úvod Móda Blíží se uvedení podzimní kolekce značky COS! Pojďme se navnadit!
MódaMódní trendyNávrháři

Blíží se uvedení podzimní kolekce značky COS! Pojďme se navnadit!

28

Značka COS s radostí představuje kampaň Podzim/zima 2018 od proslulé umělecké fotografky Viviane Sassen. Kampaň představuje modulární a inovativní kolekci, kterou oblékli topmodelka Karen Elson a model Fernando Cabral, styling zajistil švédský stylista Hannes Hetta. Snímky jsou inspirovány juxtapozicemi v prostředí a prvky a procesy, které zušlechťují surové materiály.

COS AW18 Menswear Campaign (3) COS AW18 Menswear Campaign (2)

Výběr Kivik Art Centra v Österlenu ve Švédsku byl dobře promyšlený. Centrum vytváří synergii s klíčovými směry, které charakterizují tuto sezonu: elegantně tvarované formy a kontrastní struktury. Na místě, kde se přírodní horizonty střetávají s betonovými výtvory, se přírodní bavlněná vlákna setkávají s proporčně nově zpracovanými oděvy z umělých tkanin. Díla Viewfinder a Photobox vytvořená designérským studiem Snøhetta jako stálé pavilony v Kivik Art Centru, jako by vstupovala do dialogu s tématy rezonujícími celou kolekcí Podzim/zima 2018.

Zkušenosti Viviane Sassen s uměleckou fotografií přispěly k uchopení kolekce novým způsobem. Její stylová abstrakce těl zdůrazňuje synergii jak mezi tělem a kolekcí, tak mezi přírodou a pohyby textur. Technicky vytvořený termoaktivní krátký kabát v titanově šedém provedení je zachycen v organickém okolním prostředí, zatímco svetr z alpaky v jasně sírovém odstínu kontrastuje s betonovou plochou. Tato kampaň bude součástí COS magazínu Podzim Zima, který se zabývá tématem protikladů, a bude od středy 12. září k dispozici v obchodech COS a on-line na cosstores.com.

COS AW18 Menswear Campaign (4) COS AW18 Womenswear Campaign (10) COS AW18 Womenswear Campaign (9) COS AW18 Womenswear Campaign (8) COS AW18 Womenswear Campaign (7) COS AW18 Womenswear Campaign (6) COS AW18 Womenswear Campaign (5) COS AW18 Womenswear Campaign (4) COS AW18 Womenswear Campaign (3) COS AW18 Womenswear Campaign (2) COS AW18 Womenswear Campaign (1) COS AW18 Menswear Campaign (8) COS AW18 Menswear Campaign (6) COS AW18 Menswear Campaign (5)

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

Módní trendy

Vánoční lucerničky pro radost dětí i dospělých

Jak známo, letitý zvyk zdobení vánočních stromků přišel do českých zemí s největší pravděpodobností...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...