Úvod Móda Začarovaný les od Intimissimi
MódaMódní trendyNávrháři

Začarovaný les od Intimissimi

29
Intimissimi Fashion Show 2018 Ph. Daniele Venturelli

Značka Intimissimi se 5. září vrátila na přehlídková mola s nezapomenutelnou show, která publikum zavedla do kouzelného lesa, kde žijí půvabní, smyslní a ušlechtilí tvorové.

Po čtyřech letech velkolepých hudebních produkcí Intimissimi on Ice v Arena di Verona se značka prádla vrací přehlídková mola s další nezapomenutelnou show. Hosté dostali pozvánku na objevitelskou výpravu do kouzelného lesa, který je dokonalou kulisou pro věčnou a zároveň moderní pohádku, svůdnou i dynamicky ženskou, v režii této italské značky.

Intimissimi Fashion Show 2018 Ph. Daniele Venturelli

Pohádková atmosféra

Již při příchodu na místo je cítit pohádková atmosféra. Tajná zahrada, prastarý skleník, v němž se můžete ztratit, ozvěna ptačí písně, šustění motýlích křídel… tady vládne příroda. A příroda je rodu ženského. V Kouzelném lese se nachází i majestátní lustr, který osvětluje úchvatné přehlídkové molo – nadpřirozenou říši, kde se procházejí éterické modelky Intimissimi. Bohyně, víly a femme fatale proplouvají s lehkostí, ale zároveň i jistotou. Lesní nymfy, svůdné pohádkové bytosti se stylem a ženskostí.  Zářivé, v noci žijící – oblečené proto do elegantního prádla, pyžam a kimon – v extatickém triumfu podprsenek a boyshort kalhotek, zdobených body a korzetů, s výšivkou imitující tetování a westernovými motivy. Ženský vzhled se sofistikovaným půvabem braletek a kalhotek z hedvábí a krajky, které zdobí lesklé kamínky nebo detaily z průhledného tylu. Úchvatný samet, který vzbuzuje dojem, že teče jako voda, krajka, macramé, flitry a hedvábí vytvářející efekt bondáže.

Intimissimi Fashion Show 2018

Obchody pouze pro pány

Jako první se na mole zjevila Irina Shayk, jejíž smyslný půvab je již řadu let spojován se značkou Intimissimi, jejíž globální ambasadorkou je. Kromě Iriny vyšlo na molo 25 modelek, včetně ikonických krásek Isabeli Fontana a Anne V. Za zvuku libozvučné hudby se lesní nymfy a vampové procházejí na koberci spadaného listí. Prádlové outfity doplnily krajkové peleríny, lodičky na jehlách s zdobené peřím a efektní hlavové dekorace ve stylu kabaretu Folies Bergère. Mezi barvami vévodila černá, bílá, červená; mezi vzory puntíky a květy. Graciézní armádu modelek, jejichž největší zbraní je jejich krása, doprovodili na přehlídkové molo muži. Muž Intimissimi oděný do prádla a oblečení na spaní je dalším úspěchem značky, která nedávno otevřela obchody „pouze pro pány“.

Intimissimi Fashion Show 2018 Ph. Daniele Venturelli

 

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

Módní trendy

Vánoční lucerničky pro radost dětí i dospělých

Jak známo, letitý zvyk zdobení vánočních stromků přišel do českých zemí s největší pravděpodobností...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...