Úvod Luxus Hodinky Bvlgari: věčné zrození emblematické kolekce
HodinkyLuxus

Bvlgari: věčné zrození emblematické kolekce

28
Inovativní bronzové provedení s vyměnitelným řemínkem nebo štíhlejší a modernější v – nové modely oslavují nadčasovou přitažlivost ikony, které je více než čtyřicet let.

102977_003_cre

Kolekce Bvlgari Bvlgari je kreativním pilířem kolekcí hodinek Bvlgari již déle než 40 let a neustále se objevuje znovu a znovu v nových interpretacích pro ženy i muže. Stejně jako original, který byl uveden na trh v roce 1975, hodinky této řady nenesou logo značky na číselníku. Nové modely Bvlgari Bvlgari pro rok 2018 představují opět inovativní prvky – bronz jako material a vyměnitelné řemínky.

102929 BB41BBSLD/MB BB MEN

Inspirace darem 
Nová kolekce je inspirována darem. Tři bratři rodiny Bvlgari –  Nicola, Gianni a Paolo – se rozhodli vytvořit hodinky jako exkluzivní dar pro stovku jejich nejlepších klientů. Výsledek se opravdu povedl a byl komerčně úspěšný; navíc zcela změnil stávající estetické konvence. Inovativní, s  logem Bvlgari inspirovaným antickými mincemi římských císařů na lunetě, se tyto cenné hodinky staly předmětem velkého zájmu a poptávky.

102977 BB41C11BSD/MB BB MEN

Hodinářská tradice značky se začala past v roce 1977, kdy se veřejnosti přestavily první modely hodinek Bvlgari Bvlgari známé také pod iniciálami BB. Tento ikonický model se úspěšně prodává již čtyři desítky let. Během času se se svojí příslovečnou inovativností přizpůsoboval různým požadavkům doby, ale přitom si zachoval svoji původní DNA: kombinaci klasicismu s modernismem, odvážného stylu a elegance. Nové modely Bvlgari Bvlgari 2018 nejsou v tomto směru žádnou výjimkou.

102944 BBL23BSPGD BB LADY 102943 BBL23BSSD

Nová kapitola věnovaná mužům
Zcela v duchu doby píše kolekce Bvlgari Bvlgari novou kapitolu – hrají si s kombinacemi kovů a kladou důraz na ještě osobnější přístup. Klasické, ale zároveň požitkářské, stylově opulentní i vytříbené – letošní modely se nabízejí ve třech originálních verzích klasického pouzdra, které skrývá strojek Bvlgari Calibre 191 se samonátahem. Jedna verze je bronzová, druhá kombinuje kontrastní materiály – pouzdro z nerezové oceli s povrchovou úpravou DLC a bronzovou lunetu; poslední je celočerná verze z nerezové oceli s povrchem DLC. Tato trilogie, která svým stylem nezaměnitelně prozrazuje svoji příslušnost ke kolekci Bvlgari Bvlgari, vnáší do této klasické řady novou krev.

102977 BB41C11BSD/MB BB MEN 102924 BBL33C11SPG/12 BB LADY

Kromě volby bronzu jako materiálu, který dodává retro nádech – jenž se nicméně díky dlouhé absence v hodinářství jeví jako svěží prvek – hodinky Bvlgari Bvlgari 2.0 nabízejí i řadu dalších příjemných překvapení. Jejich řemínek lze bez použití nástrojů snadno vyměnit; na výběr je embosovaná pryž, exotická aligátoří kůže nebo několik dalších kožených variant. Hodinky se prodávají s druhým řemínkem a cestovním pouzdrem, v němž je místo na hodinky i oba řemínky. Nové pánské hodinky Bvlgari Bvlgari jsou unikátní nejen přirozenou nerovnoměrnou patinou, která je typickou vlastností bronzu, ale i svojí variabilitou díky vyměnitelným řemínkům.

102924 BBL33C11SPG/12 BB LADY 102942 BBL23C6SS/12

Ženská elegance
Z dámské verze Bvlgari Bvlgari vyzařuje nadčasová elegance originálních modelů, ale i moderní styl. Hodinky se nabízejí v ultra-ženské malé verzi o průměru pouzdra 23 mm a v moderní interpretaci s pouzdrem o průměru 33 mm. Obě verze, které jsou tenčí než kdykoliv předtím jsou poháněny quartzovým strojkem a mají kovový tah, který evokuje původní model.

102923 BBL33C6SS/12 BB LADY

Hodinky jako plnohodnotný šperk
Výrazné a zároveň fluidní – dva atributy, které proslavily první kolekci této řady. Číselníky jsou v několika klasicky elegantních a zároveň moderních variantách, s aplikovanými či diamantovými indexy, s datumovkou nebo bez. Na výběr je antracitová šedá, černá nebo hnědá barva či perleť. Sofistikované číselníky jsou orámované nerezovou ocelí nebo kombinací 18kt růžového zlata a nerezové oceli.

102924 BBL33C11SPG/12 BB LADY

Tyto hodinky již vice než 40 let fascinují, překvapují a okouzlují. Je jen málo hodinek, kterým se po tak dlouhou dobu daří být úspěšnou a zároveň vždy novou moderní klasikou. Hodinky reflektují aktuální i nadcházející módní trendy, ale jsou vždy věrné své kreativní tradici, principům klasické architektury a designu.

102923 BBL33C6SS/12 BB LADY 102970 BBL23WSPG/12

 

 

Populární články

Související články

HodinkyKultura

Výstava hodinek na pražském Žofíně 20.-21. října

Hodinky jsou pro mnoho mužů jediným krášlícím prvkem. Můžeme k nim ještě počítat...

Hodinky

Pouzdro z kávových kapslí

Kávě, tomu božskému nápoji, holduje většina z nás. To je na místě...

HodinkyLuxusSpolečnost

Značka HUBLOT uspořádala slavnostní večer Hublot Sapphire Night

Švýcarská hodinářská značka Hublot uspořádala pro své přátelé a významné klienty slavnostní večer...

LuxusŠperky

Chanel představuje novou kolekci šperků COCO CRUSH

Kolekce, v níž najdeme jednoduché prsteny a náramky, je inspirování pro Chanel...