Úvod Luxus Barevné poklady Bvlgari Palloncini
LuxusŠperky

Barevné poklady Bvlgari Palloncini

29

Bulgari interpretuje italský způsob života jako oslavu minulosti, dneška i zítřka. Ve špercích této značky je vetknuta láska, vášeň, vzrušení, krása i trocha bláhovosti – prostě emoce.

Značka Bulgari kráčí svojí vlastní cestou již od padesátých let minulého století, kdy spustila revoluci barevných drahokamů. Odvážně se odchýlila od tradičně pařížské šperkařské školy, která využívala zejména diamanty, a vetknula do svých originálních šperků radostné a energické barvy Itálie. Bulgari si pohrává s kontrasty kamenů i barev a z hlediska designu klade důraz na estetiku a příjemnost na dotek. Odvážný styl Bulgari navíc v každém šperku odhaluje barevný poklad. Úchvatné šperky Bulgari ztělesňují italskou lásku k životu, jsou extravagantní, srší energií a svým stylem jsou zcela nezaměnitelné.

CL858429

Inspirace pro šperk často pramení z přirozeného a zcela jedinečného charakteru surového drahokamu. Bulgari vybírá po celém světě ty nejvzácnější a nejvíce osobité drahokamy, které se následně stávají barevným, cenným srdcem šperku Bulgari, které tepe v rytmu diamantového pavé, vášně pro barvy a jejich hru a extravagantního italského stylu. Do detailu propracované a výrazné šperky Bulgari si nikdo nesplete. Styl Bulgari je znám svojí láskou k barvám i odvahou bořit konvence: neobvyklé výbrusy drahokamů, inovativní řemeslné techniky, kontrastní a originální materiály.  Šperky Bulgari vynikají také svojí velikostí a vzácnými kameny, které jsou odvážné, smělé a velkolepé.

Mistři řemeslníci značky Bulgari – od gemologa s ostřížím zrakem po šperkaře se „zlatými ručičkami“ – tráví dlouhé měsíce, někdy roky odbornou výrobou každého dokonalého a nositelného klenotu. Pečliví řemeslníci brousí drahokamy do mimořádných tvarů, které naplňují duši a filosofii designu značky Bulgari.

 

Populární články

Související články

AmbasadořiŠperky

Natálie tančí s Kubistik

Romantickému vzezření šperků, na které jsme povětšinou zvyklí, se vymyká kolekce Kubistik...

KnihyŠperky

Granatus Bohemicus: Co vše bychom měli vědět o českých granátech

Řeč je o nerostech, jedinečných červených kamenech, které patří mezi nejstarší známé...

HodinkyLuxusSpolečnost

Značka HUBLOT uspořádala slavnostní večer Hublot Sapphire Night

Švýcarská hodinářská značka Hublot uspořádala pro své přátelé a významné klienty slavnostní večer...

NákupyŠperky

Kampaň značky Tous s Emmou Roberts je tu!

Slavnostní období se blíží a všichni hledají ten perfektní dárek. Tous to...