Úvod Společnost Fotbalisté Pelé a Kylian MBappé součástí Hublot rodiny
Společnost

Fotbalisté Pelé a Kylian MBappé součástí Hublot rodiny

26

07Fotbalová legenda Pelé a mladá fotbalová ikona Kylian Mbappé, kteří se spolu poprvé spojili až na sociálních sítích během fotbalového Mistrovství světa 2018, nemají společnou jen vášeň pro fotbal, ale pojí je i přirozenost, společné hodnoty, respekt a láska k životu.

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 24: Kylian Mbappe of France and Paris Saint-Germain is pictured inside the photo booth prior to The Best FIFA Football Awards at Royal Festival Hall on September 24, 2018 in London, England. (Photo by Michael Regan - FIFA/FIFA via Getty Images)

Kylian Mbappé jako nový ambasador exkluzivní hodinářské značky Hublot a Pelé, jenž je dlouholetým členem rodiny Hublot se spojili na popud nové inciativy značky. Hublot chce tyto neobyčejné hráče přivést dohromady jako ztělesnění fúze času.

hublot-ambassador-pele-2

Kylian je první současný fotbalista, který reprezentuje značku. Následuje známého atleta Usain Bolta, s nímž sdílí mnoho hodnot. Jako nový ambasador značky Hublot se Kylian připojí k dalším legendám fotbalu a zvláště pak ke králi Pelému. Tito dva muži dali nedávno najevo na svých sociálních sítích, že sdílejí společné hodnoty. Přivítáním Kyliana Mbappeho do naší rodiny přináší silné poselství.

The Best FIFA Football Awards - Photo Booth

Fúze času, síla snů a vášní, kouzlo sportu; to jsou hodnoty, kterými nás sportovci inspirují. Když poprvé potkáte Kyliana, v první řadě zjistíme, že je to dobrý člověk; člověk, který ztělesňuje budoucnost a vše, co má přichystané. Schopnost spojit Pelého, patriarchu naší Hublot rodiny a Kyliana, našeho nejmladšího ambasadora, je jedním z těch jedinečných momentů v životě – okamžiků, kdy se čas zastaví, aby se zapsal do historie.“ Ricardo Guadalupe, generální ředitel Hublot.

The Best FIFA Football Awards - PortraitsThe Best FIFA Football Awards - Photo Boothhublot-ambassador-pele-4hublot-ambassador-pele-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

SpolečnostUmění

Za jedinečnou krásou vitráží…

…  se můžeme vydat koncem měsíce září na Karlovarsko, do obce Lubenec...

DivadloHudbaKnihySpolečnostUmění

Ocenění nositelů dobré nálady

V mediální smršti kolem letošního ročníku Thálie, udělované od roku 1994 Hereckou asociací...

Společnost

Neuvěřitelná výdrž Jiřího Suchého

V roce 1931 u nás ještě vládl jako prezident Tomáš Garrigue Masaryk, v Duchcově...