Úvod Móda City Guide Louise Vuittona
MódaNávrháři

City Guide Louise Vuittona

25
Již od roku 1998 promítá svého nomádského ducha značka Louis Vuitton do svých cestovních průvodců City Guide, které nyní procházejí aktualizací: svazek věnovaný Paří ži je obohacen o nové adresy, stejně jako předtím průvodce Bangkokem, Chicagem, Istanbulem, Los Angeles, Madridem, Miami, Rio de Janeirem, Římem, Šanghajem a Benátkami. Každé město je podáno pohledem nezávislých publicistů a přizvaných autorů z různých oblastí. Fotografky Françoise Huguier a Ouka Leele nás zvou do Paříže a Madridu, herec Jeff Goldblum nás provede Los Angeles, a umělec Ding Yi dává nahlédnout do „jeho“ Šanghaje. 
LV CityGuide 2019
Unikátní edice cestovních průvodců, která udává trend osloví cestovatele, kteří jezdí za zážitky a příjemně strávenými chvílemi, ale i ty, kteří se do uvedených destinací dostávají na pracovní cestě. A mají co nabídnout i místním obyvatelům. Kouzelné butikové hotely, luxusní restaurace i sousedská bistra, oblíbené místní trhy i kořenářství, starožitnictví a designové butiky, muzea, obchody, památky a „utajená“ místa, která stojí za návštěvu…
Edice Louis Vuitton City Guide se nabízí i v digitální podobě. Mobilkní aplikace pro iPhone či iPad disponuje kompletním katalogem měst a seznam doporučených adres je vždy aktuální. Speciální hosté, diskrétní místa na setkání, nejlepší místa na pozorování lidí, kultura, rady, fotografie – duch průvodců City Guide se neustále vyvíjí. Nyní je možné City Guide potkat i na Apple TV, kde běží doplňkové programy, i v Tambour Horizon, prvních chytrých hodinkách Louis Vuitton, které propojují obsah z průvodců a s aplikací Around Me a funkcí 24 Hours. Pro intenzívnější zážitky na cestách – protože cestování je umění.

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...