Úvod Móda Fenomenální silvestrovskou párty kolekci přináší Reserved exkluzivně ve spolupráci s britským VOGUE
MódaMódní trendyNákupy

Fenomenální silvestrovskou párty kolekci přináší Reserved exkluzivně ve spolupráci s britským VOGUE

34

Právě dnes je nová silvestrovská párty kolekce Reserved pod záštitou British Vogue poprvé mezinárodně uvedena na trh. K dostání je, jak ve vybraných prodejnách Reserved, tak online na Reserved.com. 

VOGUE_RESERVED_SHOT_08_311 Tato speciální závěrečná kolekce roku nabízí deset párty kousků na zimní sezónu, ze kterých sálá energizující glamour doba Studia 54. Navržené byly speciálně tak, aby se z elegantního koktejlového večeru v mžiku stala probdělá noc na tanečním parketu.

VOGUE_RESERVED_SHOT_03_026 (2)

Redaktoři Vogue Dena Giannini a Holly Roberts po celý rok úzce spolupracovali s designéry značky Reserved v designových studiích ve Varšavě, kde se společně rozhodovali o správné náladě kolekce, siluetách, výběru látek a detailů, aby nakonec tuto závěrečnou kolekci přivedli na svět. Inspirováni poslední nocí roku spojili svůj talent, vášeň pro módu a design, aby vytvořili tuto capsule kolekci, kterou si zákazníci Reserved a čtenáři Vogue oblíbí a zamilují.  

 VOGUE_RESERVED_Contact_Sheet_01

 Vydavatelka britského Vogue, Vanessa Kingori, řekla:  “Jsme nadšeni, že na první módní kolekci britského Vogue můžeme spolupracovat právě se značkou Reserved. Naše partnerství se společností Reserved signalizuje novou vzrušující příležitost a tato unikátní spolupráce umožňuje britskému Vogue se snáze přiblížit svým čtenářům. Značce Reserved se již podařilo prosadit na britském módním trhu a nám je ctí být součástí jejího růstu ve Velké Británii i mimo ni. “

VOGUE_RESERVED_Contact_Sheet_05Tancujte do svého vlastního rytmu v siluetách inspirovaných 70. léty, v kolekci na vás čekají – šortky z umělé kůže, metalické disco topy s vycpanými rameny a asymetrické stříbrné brokátové minišaty. Nebo se od hlavy až k patě zahalte do dekadence ve stylu glamour – ikonické šaty poseté flitry nebo jiskřivý overal s hlubokým výstřihem do písmene V. V kolekci samozřejmě nechybí ani klasické malé černé, ideální pro každou sezónu. Ať už si vyberete široké kalhoty s vysokým pasem a smokingovým sakem nebo šaty v plyšovém sametu zdůrazňující každou křivku – připravte se letos s kolekcí Reserved x Vogueopravdu zazářit.

 VOGUE_RESERVED_SHOT_10_030VOGUE_RESERVED_SHOT_07_039 VOGUE_RESERVED_SHOT_06_164 VOGUE_RESERVED_SHOT_04_107 VOGUE_RESERVED_SHOT_03_026 VOGUE_RESERVED_SHOT_03_026 (2) VOGUE_RESERVED_SHOT_02_123 VOGUE_RESERVED_SHOT_01_191 VOGUE_RESERVED_Contact_Sheet_06 VOGUE_RESERVED_Contact_Sheet_05 VOGUE_RESERVED_Contact_Sheet_04 VOGUE_RESERVED_Contact_Sheet_03 VOGUE_RESERVED_Contact_Sheet_02

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

NákupyTéma dne

Jak poznat falešné tenisky a oblečení?

Noční můrou každého, kdo se rozhodne pro pořízení značkových tenisek a oblečení,...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

Módní trendy

Vánoční lucerničky pro radost dětí i dospělých

Jak známo, letitý zvyk zdobení vánočních stromků přišel do českých zemí s největší pravděpodobností...