Úvod Lifestyle Chraňte si své oči! Stylově!
LifestyleMódní trendy

Chraňte si své oči! Stylově!

28

Ti, kdo mají opravdovou vášeň pro sluneční brýle dobře vědí, že jejich trend v posledních letech ovlivňuje módu natolik, že jsou nedílnou součástí stylu. Každý rok představují designéři novinky nejen v oblasti tvarů a barev, ale též exkluzivní a často velmi originální materiály. Být svůj a vystoupit z davu je určitě cílem také společnosti ONYX.

SHOWROOM ONYX

Pokud navštívíte jejich showroom v Praze, neočekávejte standardní optiku. Jedná se o prostor prezentující velmi originální designové značky brýlí ze Španělska a Itálie, které exkluzivně ONYX zastupuje na našem trhu. Majitelé studia, kteří jsou uznávanými optometristy, měli za cíl – vedle samozřejmosti, že všechny brýle musí splňovat vysoká kritéria na ochranu našeho zraku – přivést do České republiky značky nabízející něco víc než standardní brýlové obruby a zároveň Vám mohou vyrobit i brýle na míru z 3D tiskárny.

NINA MUR_ONYX2019

Španělská firma NINA MÛR se specializuje na výstřední modely zajímavých tvarů. Futuristické sluneční brýle tvořené s řemeslnou důmyslností. Netradiční design podtrhuje použití dřeva, ze kterého jsou vyřezány. Preciznost, s jakou vznikají brýle této značky, je předávána z generace na generaci. Brýle představují doplněk, který posiluje pouto extravagance s jejich majitelem. Každé brýle jsou vyřezávány a tvarovány tak, aby seděly všem typům obličeje.

SOYA_ONYX10900

SOYA italského designéra Mattea Pontello je mladou avantgardní značkou. SO YA je slovní hříčkou, která v překladu znamená TAK ANO. Zároveň také pohání vpřed tvůrčí tým designérů a umělců pracujících na nových konceptech. Jejich cílem je kreativně propojit estetiku s funkčností. Značka nabízí řadu retro brýlí, jejichž stylové geometrické tvary jsou  inspirovány minulostí, zpracovány jsou však moderními postupy s vtipem a elegancí. Hlavními materiály jsou plast a kov.

Kaleos_ONYX7990

Španělský KALEOS Eyehunters staví na konceptu moderních brýlí propojujících design, módu a luxus. Kreativní ředitelka Claudia Brotons díky bohatým zkušenostem získaných v oblasti módy přináší svěží nápady, jež jsou zhmotněné v nových řadách uváděných v každé kolekci. Svými eklektickými návrhy nastavuje trendy a překračuje zažité představy o stylu. Jednotlivé modely vynikají komplexností svých konstrukcí, jejichž vývoj trvá více než rok a půl.

LIO_ONYX

Značka LIÒ se zaměřuje na ruční výrobu brýlí, které vznikají proplétáním jemných kovových prutů s využitím široké palety barev. Celý proces umožnuje neotřelé kombinace. Brýle jsou kompletně vyráběné v italském kraji Veneto, odkud značka pochází. Kromě unikátního designu má tato značka i etický rozměr – brýle vznikají s ohledem na podporu lokálního trhu a komunitu lidí stojící za jejich výrobou. V dnešní široké nabídce brýlí od velkých značek až po ty s nedávnou historií, společnost Liò vyniká modely, které jsou navržené téměř na míru.

SOYA_ONYX10900

Pokud byste hranice své fantazie chtěli popustit ještě dále, či mít přesně padnoucí brýle vytvořené na míru, ONYX nabízí využití té nejmodernější technologie v podobě 3D tisku. Pomocí skenerů a měření tváře výsledný model každému klientovi perfektně sedí. Ten si navíc může zvolit nejen design, ale i barvu a texturu obruby. Díky tomu se stávají každé brýle unikátem. Před finálním tiskem si zákazník vyzkouší prototyp modelu, který je následně doladěný dle jeho přání a potřeb. Tato nová generace brýlových obrub je plně přizpůsobitelná přáním zákazníka. Brýle na míru od značky ONYX plně respektují specifika každého obličeje, tudíž již nikdy nebudete mít nepříjemné otlaky.

Populární články

Související články

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

Módní trendy

Vánoční lucerničky pro radost dětí i dospělých

Jak známo, letitý zvyk zdobení vánočních stromků přišel do českých zemí s největší pravděpodobností...

Lifestyle

Moser strom v hotelu Mandarin Oriental

Křišťál Moser se letos poprvé ukazuje v novém kabátě. V rámci re-brandingu značky představila...