Úvod Lifestyle Bella Hadid hvězdou kampaně BvlgariI B.Zero1 eyewear
LifestyleLuxusMódní trendyNákupy

Bella Hadid hvězdou kampaně BvlgariI B.Zero1 eyewear

38
Pro ni není nic nemožné. Odvaha, nezávislost a svoboda jsou její superhrdinské moci, díky nimž je vždy sama sebou. Bella Hadid – žena, jejíž magnetická přitažlivost a vrozená síla jsou jako z jiného vesmíru, je ambasadorkou nové kampaně  B.zero1 Eyewear značky Bvlgari, kterou s ní nafotil Ben Hassett.
fondo matrix_01_30
Se svojí příslovečnou odvahou, nezávislostí a osobitým a nepřehlédnutelným stylem vysílá Bella svůj pronikavý pohled skrze skla nových modelů brýlí z kolekce Bvlgari B.zero1. Jako žena, která se nebojí bořit hranice, ztělesňuje ducha brýlí B.zero1 – jediné pravidlo je, že žádná pravidla nejsou napořád – a velkorysou podstatu značky Bvlgari.
903726 front
Ostré a avantgardní linie ikonického šperku Bvlgari se zde objevují ve zcela nové podobě. Architektonické tvary, výrazný design a kreativní dekonstrukce charakteristické spirály jsou společným jmenovatelem čtyř nových modelů brýlí, které se objevují v kampani – jako svého druhu mapa nejstylovějších a nejvýraznějších iterací B.zero1. Protože B.zero1 je odvaha, svoboda a nezávislost.
903726
Sluneční brýle B.zero1 B.purevibes nerespektují zažité konvence a nabízejí inovaci klasického designu brýlí. Revoluční dekonstrukce ikonických prvků B.zero1 je pro tyto brýle s poloobrubami a tvarem kočičích očí s kovovým dekorativním akcentem typická – jsou ozvěnou legendárního prstenu. Motiv pruhů na sklech evokuje architektonické křivky spirály prstenu B.zero1 a stranice se rodí z průsečíku fluidních geometrií a ostrých linií – jak je hodno takových nepřehlédnutelných brýlí, z nichž vyzařuje hrdost a nezávislost.
903712_002_front
Spirála B.zero1 je výrazným prvkem i u oblého tvaru slunečních brýlí
B.zero1 B.stripe, které se vyznačují invertovanými poloobrubami oválného tvaru s laserem aplikovanými pruhy na bočnicích, díky nimž z tohoto modelu přímo srší osobnost. Charakteristická geometrie designové ikony Bvlgari B.zero1 je zde vetknuta do odlehčené kovové konstrukce obrub a stranic. Zkrátka a dobře – odvážné brýle otevírají bránu do paralelního vesmíru, kde být jiný než ostatní je tím nepřirozenějším způsobem života.
903712_001
Průhledné – ať každý vidí, kdo jste: optické brýle B.zero1 B.glassy jsou ty nejlepší pro sebevyjádření a svobodu. Kdykoliv a kdekoliv. Tyto brýle vám dávají příležitost ozvláštnit svůj osobní styl o designový akcent. Jejich precizní ostrost bude vždycky cool – kombinace kovové obočnice a kulatých skel s moderními stranicemi jsou odlehčenou interpretací odvážných křivek prstenu B.zero1.
903713_002_front
Brýle B.zero1 B.super mají tu moc, že vždy a všude září. Díky svému zaoblenému pojetí klasických „pilotek“ jsou velmi ženské. Jako futuristický akcent zde slouží kovová obočnice. Tyto brýle nezaměnitelně patří do designové rodiny B.zero1 – mimo jiné i díky kovovému dekorativnímu motivu na bočnicích, který připomíná kreativitu šperku, jenž posloužil jako hlavní inspirace. Exkluzivně působí zajímavý překryv rozdílných geometrií obrub a skel těchto mimořádných brýlí.
903758 front

 

Populární články

Související články

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

NákupyTéma dne

Jak poznat falešné tenisky a oblečení?

Noční můrou každého, kdo se rozhodne pro pořízení značkových tenisek a oblečení,...

Módní trendy

Vánoční lucerničky pro radost dětí i dospělých

Jak známo, letitý zvyk zdobení vánočních stromků přišel do českých zemí s největší pravděpodobností...