Úvod Lifestyle Dopřejte své pleti náležitou vzpruhu!
LifestyleTrendy zdraví a krásyWellness

Dopřejte své pleti náležitou vzpruhu!

28

Během zimy je jemná a citlivá pleť vystavená jak chladnému počasí venku, tak i suchému vzduchu ve vytápěných prostorách, čelí mrazu, větru, střídaní prostředí a teplot, je tedy daleko citlivější a rychleji se podráždí. S příchodem jara je potřeba ji perfektně připravit na nastavající léto, zregenerovat, hydratovat a rozzářit. Věnujte své pleti proto náležitou péči. Přímo královské péče se vám dostane třeba v hotelu Mandarin Oriental Prague.

MSP00900

Tamní kosmetický salon nabízí ucelenou řadu přesně zacílených kosmetických procedur, při nichž používá  světoznámou britskou kosmetiku značky Linda Meredith. Ty obzvláště v kombinaci s následnou domácí péčí přinášejí rychlé a viditelné výsledky. Linda Meredith totiž pracuje v kosmetickém průmyslu více jak 40 let. V průběhu let pozorovala dramatické změny na pleti lidí a zabývala se jejich příčinami.  Došla k závěru, že klíčovým faktorem posledních šedesáti let  je rostoucí míra znečištění životního prostředí. Jak Linda sama říká: „Chemické látky, konzervanty a hormony jsou dnes součástí každodenního života a mají zásadní dopad i na naši pleť. Bohužel valná většina současných produktů není koncipována tak, aby korespondovala se skutečnými potřebami pleti. Pouze následují neměnný scénář péče podle typů, a zákazníci tím pádem mají velmi omezenou volbu. Ano, typy pleti skutečně existují, ale v její péči už nevyhovuje zastaralé dělení na suchou, mastnou, smíšenou. Z tohoto důvodu bylo potřeba vyvinout nový koncept“.

Relax

Hlavním záměrem vývoje produktové řady značky Linda Meredith, která se výhradně zaměřuje na péči o obličej, je snaha vylepšit a podpořit hydrataci pleti, zpomalit proces stárnutí, vyživit pleť do hloubky, podpořit její rovnováhu a nabízet na míru šité řešení v závislosti na jejích momentálních potřebách. Druhou prioritou je snaha minimalizovat a odstranit zbytečná konzervační činidla jako jsou např. parabeny, tak aby produkty byly bezpečné i pro těhotné ženy.  Všechny výrobky obsahují vysoké koncentrace aktivních účinných látek, které přináší výsledek viditelný během několika dnů, pleť přirozeně omladí a rozzáří a výrazně tak přispějí ke zpomalení procesu stárnutí. Neméně důležitý je samotný výběr ingrediencí a jejich zpracování. Například při výběru esenciálních olejů, které se přidávají do produktů, se zakladatelka značky osobně přesvedčuje, jak byly sklízeny a následně zpracovány.

spa_recepce (2)

Hotelová kosmetička – terapeutka Ingrid, která se značkou Linda Meredith dlouhodobě pracuje, doporučuje ošetření „Haute Couture“. Tento výraz lze v kosmetice chápat jako ošetření individuálně navržené pro každého klienta. Po očištění pleti se při důkladné diagnostice určí problémy pleti, na které je potřeba se během následujícího ošetření zaměřit. Po hloubkovém očištění pleti následuje peeling na bázi AHA kyselin, kyseliny salicilolové a vitamínu C, který odstraňuje mrtvou vrstvu pokožky a znovu čistí pleť hluboce pod povrch. Antibakteriální efekt podporuje redukci každodenních drobných nedokonalostí. Odstraněním odumřelých buněk se pleť zjemňuje a s ní se ihned vypínají drobné vrásky a linky. Následuje individuální péče dle potřeb pleti, zakončená masáží a maskou. Výsledkem terapie je pleť viditelně prozářená, jemné linky vymizí a vrásky jsou viditelně redukovány. Nicméně jak sama kosmetička Ingrid říká, pověstný výsledek ošetření nezajišťují jenom špičkové produkty této značky, ale i osobní přístup kosmetičky – terapeutky, který dotváří holistický přístup k péči o pleť, a na který zakladatelka Linda tolik apeluje.

Populární články

Související články

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

CestováníWellness

Dopřejte si all inclusive lázeňský zážitek pro celou rodinu v hotelu Butterfly

Jste stále na vážkách, jaká destinace je pro letošní dovolenou ta pravá?...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Trendy zdraví a krásyWellness

Lázeňská sezóna 2021 zahájena!

Jako v ostatních případech, i světově proslulé Mariánské Lázně do toho svátku zdraví...