Úvod Móda Monogram Louise Vuittona
MódaMódní trendyNákupyNávrháři

Monogram Louise Vuittona

31
Jsou stále v pohybu a doprovázejí cestovatele na jejich výpravách do nejkrásnějších míst této planety. Hovoříme o úžasné rodině kabelek, tašek a zavazadel – fascinujících ikonách značky, které nesou celou ságu Louis Vuitton.
Tote ONTHEGO in Monogram Giant Reverse canvas_small
Všechny hrdě „nosí“ Monogram, vzor původního výrobce zavazadel – svého druhu pečeť. Monogram v roce 1896 navrhl Georges Vuitton jako poctu svému otci a zakladateli rodinné značky. I sám Monogram je symbolem značky, který je známý po celém světě, protože ztělesňuje vizionářského ducha generací řemeslníků a návrhářů, jejichž tvůrčí zrak je vždy pevně upřen do budoucnosti.
Speedy bandouliare 30 Bag in Monogram canvas_small
Monogram zdobí – jak jinak – kufry, protože i kufr Wardrobe, který je časným pasažérem na zaoceánských parnících, nikdy neztratí svůj mladistvý vzhled. A nesmíme zapomínat ani na měkké cestovní tašky: Speedy, Keepall i Neverfull vypadají skvěle v nadčasovém vzoru Monogram.
Dauphine bag in Monogram and Monogram Reverse canvas_small
Ženě nesmí chybět společnice v podobě kabelek: klasiky Alma, Noé, Montaigne, Pochette Métis… i nové přírůstky Petite Malle, Cannes i okouzlující Dauphine, které v záři barev vstupují na scénu. I ony chtějí svých patnáct minut slávy se vzorem Monogram! Jeho hravý charakter se přizpůsobí různým estetickým podmínkám i stylovým variacím.
Petite Malle in Monogram canvas_small
Umělci, návrháři i architekti vtiskli tomuto vzoru svůj osobitý styl a vizi v pozoruhodných transformacích. Nicolas Ghesquière oživil Monogram na tisíc způsobů, donutil ho jít až na jeho limit a ztvárnil ho ve všech barvách duhy. „Je to ikona značky, s níž se musí zacházet se vší úctou,“ vysvětluje Nicolas Ghesquière.
Montaigne MM Bag in Monogram canvas_small
„Je graficky čistý. Proto mu dávám všechny ty další osobnosti, díky nimž je neustále nový.“ Posledním počinem Nicolase Ghesquièra v tomto směru jsou Monogram Reverse a maximalistická verze Monogram Giant. Monogram, který vznikl z lásky pro krásu, se předává z generace na generaci.
Dauphine bag in Monogram and Monogram Reverse canvas_small
Bumbag Dauphine in Monogram and Monogram Reverse canvas_small
Boate Chapeau Souple in Monogram Giant Reverse canvas_small

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

NákupyTéma dne

Jak poznat falešné tenisky a oblečení?

Noční můrou každého, kdo se rozhodne pro pořízení značkových tenisek a oblečení,...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

Módní trendy

Vánoční lucerničky pro radost dětí i dospělých

Jak známo, letitý zvyk zdobení vánočních stromků přišel do českých zemí s největší pravděpodobností...