Úvod Móda Kolekce slunečních brýlí Cartier podzim-zima 2019 je tu!
MódaMódní trendyNákupy

Kolekce slunečních brýlí Cartier podzim-zima 2019 je tu!

30

Cartier má dlouholetou tradici ve výrobě luxusních doplňků, mezi které patří mimo jiné výroba slunečních a dioptrických brýlí. Brýle Cartier jsou drahocenným šperkem, určeným pro ty nejnáročnější klienty. Nová kolekce slunečních brýlí Cartier interpretuje tři ikony se současnou estetikou bohatostí, know-how, inovací a zdokonalením. Charakteristické tvary odrážejí různé duše Cartierova stylu. Pro podzim-zimu 2019 jsou hlavními pilíři kolekce Santos de Cartier, Panthère de Cartier a Première de Cartier.

9

Santos de Cartier odhaluje odvážné a mužské proporce, které jsou jasně zřetelné ve tvaru obrouček vyjadřujících silnou mužnou rozhodnost především u modelu z titanu.  Každý kus je obohacen kovovými šroubky inspirovanými nýty letadel, které se objevují i na kultovních hodinkách Santos. Jsou to nezaměnitelné detaily, které dávají autentický a jasně rozpoznatelný pohled na klasické pilotní a obdélníkové tvary.

8

Kolekce Panthère de Cartier je ozdobena rafinovaným až sochařským nádechem panteřích hlav inspirovaných šperkařskou kolekcí domu Cartier. Sluneční brýle jsou zdobeny ručně lakovanými povrchovými úpravami připomínajícími onyx používaný pro panteří skvrny. Kovové obroučky a skly různých barev jsou rafinovaně elegantní a luxusní zároveň.

 

3

Lehkost obrouček Première de Cartier připomíná první brýle, které uvedl Cartier v roce 1983, zabarvené podzimními odstíny vyjadřují eleganci a osobitost. Pečlivá ruční výroba kombinuje motiv Godron a Cartierův symbol C na každém modelu. Kolekce Première de Cartier symbolizuje výrobní dokonalost šperkařského domu ve způsobu zpracování ušlechtilých materiálů. Modely přicházejí v široké škále přírodních tónů, díky nimž je každý kus jedinečný. V dokonalé rovnováze mezi tradicí a moderností odráží kolekce talent a citlivost domu Cartier  v kombinaci s řemeslnou a kreativní inovací.

6 5

4

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

NákupyTéma dne

Jak poznat falešné tenisky a oblečení?

Noční můrou každého, kdo se rozhodne pro pořízení značkových tenisek a oblečení,...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

Módní trendy

Vánoční lucerničky pro radost dětí i dospělých

Jak známo, letitý zvyk zdobení vánočních stromků přišel do českých zemí s největší pravděpodobností...