Úvod Krása a zdraví Louis Vuitton opět na cestách. Tentokrát s parfémem Coeur Battant
Krása a zdravíLuxusNákupy

Louis Vuitton opět na cestách. Tentokrát s parfémem Coeur Battant

40
Již od roku 2016 je cestování tématem olfaktorních kreací značky Louis Vuitton.  V tomto novém dobrodružství však záleží více na odjezdu – se vším jeho ruchem a vzrušením – než na konečné destinaci. Je to cesta do neznáma, do našich nejintimnějších emocí – je to cesta sebeobjevování.  A dnes se začíná odvíjet další etapa této cesty…
CUR BATTANT_TRAVEL SPRAY
Coeur Battant je oslavou jedinečného přílivu životní energie, jiskry, která zažehne oheň v našem životě – abychom mohli prožívat každý okamžik s tou největší intenzitou. Vůně Coeur Battant pulzuje v rytmu s vaším srdcem, po němž je ostatně pojmenována. Je vyrobena z nejvzácnějších surovin, koncentruje se v ní velkolepost přírody a rozšiřuje stávající kolekci parfémů, kde již jsou Rose des Vents, Turbulences, Dans La Peau, Attrapes-Rêves, Apogée, Contre Moi, Matière Noire, Mille Feux a Le Jour Se Lève.
CUR BATTANT_RGB
Parfém vznikl v kreativní laboratoři mistra parfuméra Jacquese Cavalliera Belletruda ve francouzském městě Grasse – co by kamenem dohodil od lánů květů. Jeho charakter je dřevitě květinový a zaujímá své platné místo na emocionální mapě parfémových kreací Louis Vuitton: Coeur Battant v sobě odhaluje paradox „měkké opulentnosti“ – něčím mezi svěžestí a smyslností. S trochou představivosti by se vůně by dala přirovnat k vůbec prvnímu svítání našeho světa.
CUR BATTANT_INGREDIENTS_CMYK
Závan květinové energie
Každý, kdo se kdy zakousl do lahodné šťavnaté hrušky, pozná ten pocit rozkoše, která mu proběhne tělem. Právě proto Jacques Cavallier Belletrud zvolil jako preludium svého nového parfému tón nezralé, křupavé hrušky, jehož dojem ještě prodloužil abelmošusem (ambrette). A potom – nečekaně – kouzelná molekula s názvem Cascalone „promítne“ hrušku jako kaskádu svěžesti na kůži.
CUR BATTANT_CMYK
Parfumér Jacques Cavallier Belletrud velmi rád tvoří parfémové sochy ze svých vlastních tužeb, pohrává si s všudypřítomným kontrastem mezi temnotou a světlem, svěžestí a hladkou smyslností. Coeur Battant je oslavou egyptského jasmínu, živé duši parfému a smyslného květu s pronikavou aurou, kterou mistr parfumér jako zázrakem uchoval v této podobě navěky.
CUR BATTANT 200ML
Charakteristická svěží vodnatost jasmínu je umocněna příchodem narcisu, divokého květu se zelenými a animálními aspekty. Chypré z čistého pačuli a lišejníku v základu elegantně podporuje velkolepé květinové srdce tohoto parfému a odhaluje živočišnost, kterou na sobě parfém při prvním setkání nedává znát. Je zde přítomno vše, co patří do olfaktorního slovníku mistra parfuméra: hra kontrastů jednotlivých složek se skládá do čisté linie, naprosto jasné kompozice, jeho charakteristického podpisu, který je nezaměnitelný a snadno rozpoznatelný.

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

NákupyTéma dne

Jak poznat falešné tenisky a oblečení?

Noční můrou každého, kdo se rozhodne pro pořízení značkových tenisek a oblečení,...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...