Úvod Lifestyle I na pánské rameno patří značková taška
LifestyleLuxusMódaMódní trendyNákupy

I na pánské rameno patří značková taška

44
Virgil Abloh představuje „nové klasické kousky“ koženého sortimentu Louis Vuitton: čtyři pánské tašky, které zakládají novou, moderní dynastii kožených výrobků. Ta se vyznačuje přizpůsobivostí současnému tělu, pohybu i novému pojetí maskulinity. 
2019-07-30_LouisVuitton-EPI_050_048_HD_CMYK
Jak transformovat ikonu na novou klasiku? Jak vytvořit kousek, který je atraktivní i prakticky vhodný pro potřeby současné doby bez toho, že by se odchýlil od ducha a tradičního stylu značky? Virgil Abloh odpověď zná: stačí jemně pozměnit – prý stačí jen pouhá tři procenta, tvrdí designér – klasický kousek a máte klasiku v nové podobě.
2019-07-30_LouisVuitton-EPI_040_124_HD_CMYK
Designér, kterému byl svěřen úkol inovovat sortiment koženého zboží Louis Vuitton, se ponořil do archívů značky a rozhodl se začít u tří ikonických pánských tašek: elegantní Steamer, který vznikl v roce 1901, se nyní vrací jako formální taška, která je stylová, trendová i praktická zároveň. Soft Trunk, zářný příklad tradice značky Louis Vuitton ve výrobě kufrů a cestovních zavazadel, si ponechal několik svých charakteristických prvků – například metalické akcenty – ale nyní se nabízí v provedení z měkké kůže, která se lépe přizpůsobí tvaru těla.
2019-07-30_LouisVuitton-EPI_030_015_HD_CMYK
Odepínatelný popruh přes rameno složený z řetězu u matné pryskyřice a kůže ještě podtrhuje celkovou praktičnost. Soft Trunk se také nabízí v miniaturní verzi Mini Soft Trunk, která zachází ve svém flirtování s městskou a sportovní módou ještě dále. Malá, ale prostorná kapsička Pochette Volga, do které se vejdou až tři mobilní telefony, je také svého druhu hybrid – má odepínatelný řetězový popruh, takže se dá nosit jako malá pánská kabelka nebo jako módní peněženka.
2019-07-30_LouisVuitton-EPI_020_124_HD_CMYK
Varianty těchto čtyř pánských tašek jdou do stálé nabídky v provedení z plátna Monogram Eclipse, a budou součástí všech pánských kolekcí Virgila Abloha pro značku Louis Vuitton i do budoucna. Všechny mají jednoho společného jmenovatele: cvočky v s motivem kvítku.
2019-07-30_LouisVuitton-EPI_030_049_HD_CMYK
Materiály a barvy budou podléhat trendům aktuální sezony a tématům kolekcí a mezi-kolekcí. Jedná se o zcela novou vizi celého sortimentu pánského koženého zboží. Pánská taška, doplněk, který již není nepružný a nepřizpůsobivý, má nyní tu moc přizpůsobit se všem tělům, jejich jedinečnému pohybu i stylu – v duchu pojetí moderní maskulinity.
STEAMER SOFT TRUNK POCHETTE VOLGA MINI SOFT TRUNK 2019-07-30_LouisVuitton-EPI_060_071_HD_CMYK

 

Populární články

Související články

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

NákupyTéma dne

Jak poznat falešné tenisky a oblečení?

Noční můrou každého, kdo se rozhodne pro pořízení značkových tenisek a oblečení,...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...