Úvod Luxus Hodinky Čas je nad zlato
HodinkyLuxus

Čas je nad zlato

28
Serpenti Seduttori je triumfem odváženého designu inspirovaného „zlatými“ okamžiky v životě ženy. Je to nejnovější inkarnace jedněch z nejznámějších kultovních hodinek Bvlgari: Serpenti. Čas, který je nad zlato – jako pocta nejcennějšímu prvku ze všech, zachycuje úchvatnou krásu, která se proplétá jako zlatá nit hodinami a dny našeho života.
103159 SERPENTI SEDUTTORI_BORN _TO_BE_GOLD (04)
Kolekce se rozšiřuje o tři nové modely hodinek Serpenti Seduttori, mistrovské dílo moderního ducha vykouzlené z nerezové oceli nebo nerezové oceli v kombinaci s růžovým zlatem s diamanty nebo bez diamantů. Nové modely, které evokují plnost a bohatost života ženy a neuvěřitelnou cenu času, vycházejí z estetické filosofie této značky. Jinými slovy, jsou nezaměnitelně italské – a nepochybně Bvlgari.
103146+103145_001_cre
Stejně jako zrnka písku, vteřiny, hodiny a dny se sypou jeden za druhým a zanechávají nám vzácné vzpomínky na výjimečné okamžiky. Některé z nich jsou velké a změní náš život od základů  – svatba, narození dítěte, okamžiky mimořádného úspěchu – a některé mají více všední charakter, ale  nejsou o nic méně cenné: společná káva se starým přítelem nebo procházka při západu slunce. To jsou okamžiky, které nutí člověka zastavit čas a oddávat se mu, vdechovat jeho krásu a žít navždy. Život ženy Seduttori je postaven na těchto „zlatých“ chvílích. To ony ji formují, definují její charakter: její styl a svůdnost, atmosféru blahobytu a vnitřní sílu, která vyzařuje z její osobnosti.
103146 SERPENTI SEDUTTORI_BORN_TO_BE_GOLD
Z hlediska designu je kolekce bezprecedentní a představuje odvážnou novou kapitolu v historii hodinek Serpenti. Nové pouzdro Seduttori, které je inspirované sbírkou Serpenti Tubogas, má tvar kapky a jeho profil tenčí než kdykoli předtím. Zdobí je broušené drahokamy, které odkazují na DNA Bvlgari jako římské šperkařské značky. Svoji premiéru v rámci této kolekce také slaví zcela nový pružným náramek složeným ze stylizovaných hexagonálních článků, které odkazují na motiv šupinaté hadí kůže Serpenti.
SERPENTI SEDDUTORI
Pocta teplu a kráse zlata, kolekce obsahuje modely ve všech třech odstínech zlata – růžovém, bílém i žlutém. Kromě verze ze žlutého zlata s diamanty se nabízí i luxusní varianty s vzácnými diamanty zdobené diamantovým pavé v bílém a růžovém zlatě. Nově se kolekce Bvlgari Serpenti Seduttori rozšiřuje o tři nové styly s ocelovým pouzdrem a náramkem nebo ocelovým pouzdrem a náramkem s lunetou z růžového zlata.
103146 SERPENTI SEDUTTORI_BORN _TO_BE_GOLD (02)
Zlato, které rezonuje odkazy na zlaté pouštní písky propadávající přesýpacími hodinami, které odkrajují plynoucí čas, je klíčem k tajemství Serpenti Seduttori, odvážné nové kapitoly v historii „hadích“ hodinek. Nové modely hodinek Serpenti, které jsou okouzlující a univerzální, jsou symbolem příležitostí a událostí, které utvářejí ženský život – a všech zlatých okamžiků, z nichž se skládá život žitý  naplno.
103146 SERPENTI SEDUTTORI_BORN _TO_BE_GOLD (03)

 

Populární články

Související články

HodinkyKultura

Výstava hodinek na pražském Žofíně 20.-21. října

Hodinky jsou pro mnoho mužů jediným krášlícím prvkem. Můžeme k nim ještě počítat...

Hodinky

Pouzdro z kávových kapslí

Kávě, tomu božskému nápoji, holduje většina z nás. To je na místě...

HodinkyLuxusSpolečnost

Značka HUBLOT uspořádala slavnostní večer Hublot Sapphire Night

Švýcarská hodinářská značka Hublot uspořádala pro své přátelé a významné klienty slavnostní večer...

LuxusŠperky

Chanel představuje novou kolekci šperků COCO CRUSH

Kolekce, v níž najdeme jednoduché prsteny a náramky, je inspirování pro Chanel...