Úvod Móda Podzimní kolekci Reserved dominují kašmír, hedvábí, merino a alpaka
MódaMódní trendyNákupy

Podzimní kolekci Reserved dominují kašmír, hedvábí, merino a alpaka

31
Čisté tvary, syté barvy a malebné krajinné scenérie – tak by se dala pár slovy popsat nejnovější kampaň Premium značky Reserved pro podzimní a zimní sezónu 2019-2020.

Známé fotografické duo, Magda Wunsche a Agnieszka Samsel, vytvořilo fotografie nejnovější kolekce Premium značky Reserved ve scenérii, kde se růžové tóny vodní hladiny a bílá půda stávají geometrickým rámem jednotlivých záběrů. 

190828_Reserved_0532 final

Španělská provincie – lomy, malé vesničky a off-road jako místo, kde člověk a příroda mohou žít v perfektní souhře – sloužila jako prostředí pro focení kolekce. Nejen kvůli její estetice, ale především kvůli symbolickému významu krajiny, který zrcadlí filozofii nové kolekce Premium.

190828_Reserved_0049 final

Ekologické povědomí značky je zřejmé už od první fáze procesu vytváření kolekce, která je především založena na ekologických látkách, jako je organická bavlna, organická viskóza, lyocel nebo recyklovaný polyester. Kromě ekologických tkanin designéři na tvorbu kolekce využili přírodní materiály oblíbené zákazníky, jako je kašmír, hedvábí, merino a alpaka.

290829_Reserved_D2_0206_V2

Převládajícím rysem kolekce je její funkčnost –  čisté střihy a vrstvené styly přitáhnou pozornost svou sofistikovaností. V kolekci zaujmou monochromatické siluety, hra textur a minimalismus v doplňcích. Do popředí se dostává barevná paleta převzatá ze světa přírody. Nebe připomínají tóny světle modré, námořnické modř až téměř černé, které doplňuje široká škála teplých barev – od dřevěných tónů hnědé, přes vřesově fialovou až po béžovou. Nechybí ani křídově bílá, takže siluety jsou celkově lehké a zářivé. 

190828_Reserved_0380 final

V dámské kolekci si zaslouží zvláštní pozornost silně zvýrazněné siluety bez mnoha ozdobných prvků, které jsou však s doplňky jako jsou rukavice nebo stylový turban na místo klasického klobouku velmi elegantní. Designéři se tentokrát soustředili na rafinované detaily, jako je výška roláku nebo pas kalhot. V minimalistických kouscích kolekce nemusíte nic skrývat ani odhalovat. Módní kousky jsou skvělé samy o sobě – díky dobrému střihu a kvalitě zpracování.

290829_Reserved_D2_0505_V2

Pánská kolekce, i když ne zcela formální, je udržována ve stejně sofistikované podobě. Silně tkaný rolák, který se nosí s oblekem, šedá košile se stojatým límcem nebo velkým šátkem – to jsou kousky, které přes svůj klasický styl dávají prostor i pro méně formální dresscode. Pletené textilie dostávají jedinečnou podobu v odvážnějších odstínech rezavě oranžové nebo třešňově červené. Celá paleta je však harmonická, což vám umožňuje volně kombinovat vaše oblečení do nových, překvapivých kombinací. 

290829_Reserved_D2_0175_V2

190828_Reserved_0286 final

190828_Reserved_0198 final

190828_Reserved_0069 final

290829_Reserved_D2_0421_V2

290829_Reserved_D2_0772_V2

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

NákupyTéma dne

Jak poznat falešné tenisky a oblečení?

Noční můrou každého, kdo se rozhodne pro pořízení značkových tenisek a oblečení,...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

Módní trendy

Vánoční lucerničky pro radost dětí i dospělých

Jak známo, letitý zvyk zdobení vánočních stromků přišel do českých zemí s největší pravděpodobností...