Úvod Nákupy Kampaň značky Tous s Emmou Roberts je tu!
NákupyŠperky

Kampaň značky Tous s Emmou Roberts je tu!

29

Slavnostní období se blíží a všichni hledají ten perfektní dárek. Tous to ví. A kampaní „The Almost Perfect Gift“, ve které září Emma Roberts a kulatý ikonický box Tous, představuje „téměř dokonalý“ způsob, jak ho najít. 

V nové kampani se šperkařská značka vůbec poprvé rozhodla pro muzikálové zpracování.  V hlavní roli září herečka Emma Roberts, která vypráví příběh o radosti darovat, zatímco si s vtipem stěžuje na ikonické kulaté krabičky značky Tous a jak je těžké je zabalit.

TOUS_STAY SURPRISING

Kampaň, jež je okořeněna vtipnými komediálními chvilkami, oslavuje vzrušení z hledání a darování toho „téměř dokonalého“ daru. V momentě, kdy píseň i choreografie (speciálně vytvořené pro tuto kampaň) dosáhnou svého finále, diváci jsou ujištěni, že z balení dárků nemusí mít obavy, protože opravdu záleží jen na tom, co je uvnitř. Jak zní i slogan kampaně: „Hard to wrap, easy to love“.

TOUS_STAY SURPRISED

Kampaňové video bude odvysíláno v televizi po celém Španělsku, Mexiku a Rusku. V České republice, Polsku a na Ukrajině bude spot odvysílán v kinech. Dále se kampaň bude po celém světě šířit skrze digitální média, externí média a tisk.  Nad rámec těchto aktivit se zapojí influenceři po celém světě s výzvou, jak zabalit „téměř dokonalý“ dárek.

 

Populární články

Související články

AmbasadořiŠperky

Natálie tančí s Kubistik

Romantickému vzezření šperků, na které jsme povětšinou zvyklí, se vymyká kolekce Kubistik...

NákupyTéma dne

Jak poznat falešné tenisky a oblečení?

Noční můrou každého, kdo se rozhodne pro pořízení značkových tenisek a oblečení,...

KnihyŠperky

Granatus Bohemicus: Co vše bychom měli vědět o českých granátech

Řeč je o nerostech, jedinečných červených kamenech, které patří mezi nejstarší známé...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...