Úvod Lifestyle Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved
LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

38

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která je ztělesněním třpytivých a okouzlujících osmdesátých let. Třpyt, flitry, samet a zvýrazněná silueta jsou hlavními rysy této nejnovějšího kolekce. Paleta barev, kde převládají především modré odstíny, je zachována minimalistická, aby byly zdůrazněny použité textury a materiály. Jedna věc je jistá: s těmito kousky žádná žena v davu nezůstane bez povšimnutí!

191018_reserved_0225

Zimní capsule kolekce Reserved plná večírkových looků je poctou módě 80. let, ale současně zachovává i moderní proporce současné módy. Prvky jako balónové nebo mačkané rukávy jsou vyvážené úzce střiženým pasem.

191018_reserved_0522

Dlouhé rukávy, stojaté límce a celá řada detailů, jako jsou ozdobné spony nebo řetězy, zajišťují módním kouskům tu správnou míru elegance. Zahalené mini a midi šaty jsou doprovázeny: žakárovým pyžamovým setem, průhledným kabátem z pevné organzy nebo hitem sezóny: šaty z umělé kůže. Za povšimnutí stojí také košilové halenky s obrovskými balónovými rukávy nebo bohatě zvrásněnými límci.

191018_reserved_0905

V sekci doplňků platí jedno hlavní pravidlo: lesk. Vintage tašky vyrobené z malých, lesklých prvků, náušnice a brože připomínající stylový sortiment starožitných obchodů a v neposlední řadě boty: klasické ale zdobené barokními aplikacemi.

191018_reserved_1093

Kolekce párty outfitů nás zavede ze světa elegantní černé také do mnohem bezstarostnějších oblastí. Barvy mořské modré, tyrkysové, šeříkové a fialové stylově kontrastují se sametovou tmavě modrou nebo pletenou bílou. Touto radostnou barevnou paletou je značka Reserved připravená rozzářit mnoho zimních večerů.

191018_reserved_1232

Důležitou roli v této kolekci hrají proporce: pokud kalhoty – pak dlouhé a široké nohavice. Pokud rukávy – pak nadýchané až přehnané. Lesklé střapce doplňují bílé pletené svetry  a klasický oblek získal kratší, hranatý střih.

191018_reserved_1335

V této kolekci nejsou prakticky žádné vzory. Místo toho: přecházející odstíny fialové, černé kožešiny nebo abstraktní kombinace barevných flitrů, šaty s třásněmi a stylové kimono bundy. Výrazně ostré střihy jsou doprovázeny dívčími detaily: potažené knoflíky, vysoké límce nebo řasení.

191018_reserved_1490

K tomu všemu – sametový oblek propletený stříbrnou nití a sametový overal v námořnické modré s otevřenou zadní částí. Charakteristická je asymetrie párty módy osmdesátých let: nechybí proto crop topy ideální pro nošení pod oblekem nebo s cigaretovými kalhotami stejné barvy.

191018_reserved_1726

191018_reserved_1807

191018_reserved_1915

191018_reserved_2058

 

Populární články

Související články

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

NákupyTéma dne

Jak poznat falešné tenisky a oblečení?

Noční můrou každého, kdo se rozhodne pro pořízení značkových tenisek a oblečení,...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...